BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Thorsten von Lippe Biesterfeld

Schlagersänger én Komiker

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto von Thorsten von Lippe Biesterfeld, artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Thorsten von Lippe Biesterfeld nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto von Thorsten von Lippe Biesterfeld, artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Thorsten von Lippe Biesterfeld.


Biografie / informatie over het boeken van Thorsten von Lippe Biesterfeld

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en  viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Thorsten is dè beste en betaalbare Oktoberfeestartiest van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Elk optreden van hem is anders; zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen......

Hij word tegenwoordig ook gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten of Schlagerpartys. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer, presentator, special guest, of live-act die zorgt voor de juiste stimmung!

Wenst u meer informatie over Thorsten von Lippe Biesterfeld?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Thorsten von Lippe Biesterfeld? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Thorsten Von Lippe Biesterfeld : Thorsten Von Lippe Biesterfeld huren, Thorsten Von Lippe Biesterfeld inhuren, Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken, boekingen Thorsten Von Lippe Biesterfeld, artiestenbureau Thorsten Von Lippe Biesterfeld, artiestenburo Thorsten Von Lippe Biesterfeld, prijs Thorsten Von Lippe Biesterfeld, boekingskantoor Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Meer informatie over Thorsten von Lippe Biesterfeld

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Thorsten von Lippe Biesterfeld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Thorsten von Lippe Biesterfeld is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Thorsten von Lippe Biesterfeld. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thorsten von Lippe Biesterfeld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Thorsten von Lippe Biesterfeld