BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Bloasköppe

Genre

Spasskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

De Bloasköppe boeken

U kunt De Bloasköppe nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

De Bloasköppe boeken
De Bloasköppe boeken
De Bloasköppe boeken

De Bloasköppe boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Bloasköppe.

De Bloasköppe

 

Spaßkapelle “de bloasköppe” is nu een veelzijdig orkest met een wisselend genre op muziekgebied.

De ene keer word er met erg veel lol en plezier een serieus stuk ten gehore gebracht, terwijl een fractie later het dak eraf gaat, huhhh..???

Buiten de muziek om zijn wij ook een hele hechte vriendengroep die voor geen enkele gezelligheid aan de kant gaan Kortom:

 “met de bloasköppe op uw feest, is het nog nooit zo gezellig geweest”

 

Boek deze Kapelle bij Oktoberfeest Artiesten.nl

Wenst u meer informatie over De Bloasköppe?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Bloasköppe? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over De Bloasköppe

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Bloasköppe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Bloasköppe is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Bloasköppe. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bloasköppe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Bloasköppe