BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Spaßkapelle de Boemels

Genre

Spasskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Spaßkapelle de Boemels boeken

U kunt Spaßkapelle de Boemels nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Spaßkapelle de Boemels boeken
Spaßkapelle de Boemels boeken

Spaßkapelle de Boemels boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Spaßkapelle de Boemels.

 

Op 1 april 1981 is Dweilorkest de Boemels tot leven geroepen. Geen grap maar werkelijkheid! Toen alleen nog met een "dikke" en een "kleine" trom, nu met inmiddels 26 leden. In het begin speelden De Boemels vooral met carnaval. Nu is het dweilorkest natuurlijk nog met carnaval in de regio te beluisteren, maar ook trekken zij het land in voor optredens.

 

Ze maken van elk optreden een feestje en genieten van het publiek wat mee staat te swingen bij bekende meezingers.

Omdat De Boemels zich nu meer richten op festivals hebben ze hard geoefend en zijn dus ook enorm gegroeid in de muzikaliteit.

De boemels zijn vooral bekend door de leuke meezingers maar wilden eens een keer wat anders. Dat zullen ze laten zien met een spiksplinternieuwe show!

Wenst u meer informatie over Spaßkapelle de Boemels?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Spaßkapelle de Boemels? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Spaßkapelle de Boemels

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Spaßkapelle de Boemels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Spaßkapelle de Boemels is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Spaßkapelle de Boemels. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spaßkapelle de Boemels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Spaßkapelle de Boemels