BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Dieter Bohlen beëindigt na 8 jaar samenwerking met Andrea Berg


Dieter Bohlen heeft de samenwerking met Andrea Berg beëindigd. Andrea Berg en Dieter Bohlen waren hét muzikale Duitse Schlagerduo van de afgelopen 8 jaar. Alle vier de albums welke de pop-icoon voor de roodharige Schlagerkoningin produceerde, schoten naar de 1eplaats in de hitlijsten. Daar komt nu plotseling een einde aan. 

Ik heb de samenwerking met Andrea Berg vrijdag beëindigd“vertelt Dietre Bohlen tegen Bild. Nu mijn opdracht vervuld is en ik de CD-verkoop van Andrea meer dan verdubbeld heb, wil ik graag de handen vrij hebben om nieuwe artiesten te helpen en kan ik daar ook weer volop plezier aan beleven”.

Had Bohlen geen plezier meer in de samenwerking met Andrea Berg?
Tenslotte is Bohlen, nadat hij eveneens afscheid had genomen van Andrea Bergs schoondochter Vanessa Mai, met Anna-Maria Zimmermann een nieuwe samenwerking aangegaan. Bohlen produceert Zimmermanns nieuwe werk ”Sorgenfrei“ die in de lente zal verschijnen. 

En Andrea Berg? Die meldt op haar Facebookpagina het volgende: 
Ja, het klopt! Dieter Bohlen heeft na acht succesvolle jaren onze samenwerking, afgelopen vrijdag per mail beëindigd. Natuurlijk ben ik daar behoorlijk verdrietig over.. Maar maak jullie alsjeblieft geen zorgen om mij! Een van de vele mooie nummers , die ik met Dieter heb gemaakt heet: “Davon geht die Welt nicht unter’! Ze heeft met Bohlen een mooie tijd gehad en wenst haar ex-producent ‘van ganser harte gezondheid, harmonie en vele succesvolle projecten toe!

En Andrea Berg? Zij kijkt liever vooruit dan terug. Ze verheugt zich op haar komende thuis-concerten op 20 en 21 juli a.s. en vertelt: “Ik verheug me op alles wat gaat komen! Ik heb een geweldige familie, súper vrienden en al 25 jaar de beste fans van de wereld! Dat klinkt niet alsof Andrea Berg in zak en as zit. Hoewel de beide Schlager grootheden muzikaal gezien gescheiden wegen volgen, brengt het lot hen misschien in de toekomst ook weer samen. Wie zal het zeggen…

  

bron: schlagerplanet.com