BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Duitse artiesten of Duitse bands naar Nederland halen?

Duitse acts of Duitse zangers naar Nederland halen? Oktoberfeestartiesten.nl!

Duitse artiesten, dat wil zeggen Duitse zangers of zangeressen, Duitse bands of Duitse acts boek je gemakkelijk en voordelig bij Oktoberfeestartiesten.nl, hét meest gespecialiseerde artiestenbureau in Duitstalig entertainment. Maar is het überhaupt wel haalbaar om Duitse acts naar Nederland te halen?

Een groot deel van onze Duitstalige artiesten komt uit Nederland, waarvan het merendeel afkomstig is uit Limburg om specifiek te zijn. Limburg is toch de bakermat als het gaat om de uitrol van Duitstalige muziek in de rest van Nederland. Hier liggen ook de roots van bekende bands als Palemiger Spatzen, Wir sind Spitze, Die Powerhosen en Alpenparty om maar wat te noemen. Dit geldt niet alleen voor bands maar ook voor bekende Duitstalige zangers of acts zoals Dieter Koblenz of Otto Wunderbar.
Maar wat nou als je een bekende Oktoberfest band of Schlagerartiest uit Duitsland of Oostenrijk wil boeken? Niet voor iedereen even gemakkelijk en niet iedereen kan zich goed verstaanbaar maken in de Duitse taal. Zeker niet als je de kleine lettertjes in een Duitstalig Künstlervertrag (optreedcontract) moet ondertekenen. Ook werken Duitse bands en artiesten soms ook nét even anders. Niet erg, maar je moet het wél even weten.

Oktoberfeestartiesten.nl werkt samen met gerenommeerde agenten, bands en artiesten uit Duitsland en Oostenrijk. Onze medewerkers zijn allen de Duitse taal goed machtig en kunnen dit voor u vertalen in een makkelijke en begrijpelijke Nederlandse opdrachtbevestiging. Wij zorgen dat alles goed is afgestemd en dat ook zaken als logistiek en hotelovernachting voor de band geregeld zijn. Denk hierbij aan Duitse artiesten zoals Marianne Rosenberg, Micki Krause of Klubbb3, maar ook voor Duitse bands als De HohnerGuildo Horn und Die Orthopedische Strumpfen of andere bekende bands.

Wil je hele bekende Duitse zangers zoals DJ Otzi of Helene Fischer naar Nederland halen? Dit is vaak ietwat moeilijker. Het heeft wat meer voeten in aarde en vergt een behoorlijke portemonnee evenals een lange adem. Vaak heeft dit niveau artiesten zo'n overvolle agenda dat is soms niet eens haalbaar is om ze naar Nederland te halen. Daarom kunnen we onze klanten ook heel goed van dienst zijn met een DJ Otzi look-a-like of Helene Fischer Dubbelganger


Kortom ben je van plan om eens die originele Duitse artiest of act uit Oostenrijk naar Nederland te halen? Heb je zelf wellicht een suggestie? Neem dan eens contact op met ons kantoor door te bellen met 077-2340004 of stuur een mail naar info@oktoberfeestartiesten.nl. Wij kijken graag samen met je naar wat er allemaal mogelijk is!