BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Programma Oktoberfest Sittard bekend en kaartverkoop gestart

Oktoberfeestartiesten op het Oktoberfest in Sittard

Voor de 14ekeer vindt dit jaar het grootste Oktoberfeest van Nederland, Oktoberfeest Sittard, plaats. Van 12 t/m 18 oktober (tijdens de herfstvakantie) barst het feest los. Het “grootste najaarsfeest van het Zuiden” wordt weer een waanzinnige editie.

Verdeeld over vier feestpaviljoens zullen er meer dan 100 nationale- en internationale Oktoberfeestartiesten optreden. Met  dit jaarVoxxclub, Falco – The Show, Vlado Kumpan, Sumpfkröten, Räuber, Bläck Fööss, Brings, Anna-Maria Zimmermann, Spider Murphy Gang, Powerkryner, Funky Marys, Guildo Horn & die Orthopädischen Strümpfe, Münchner Zwietracht, Zillertaler Mander, maar dit is slechts een greep uit het muzikale programma.

Op de oude schootsvelden aan de rand van het centrum vindt dit jaar het enorme festijn plaats. Niet ver van het oude historische centrum, waar het Oktoberfest uiteraard ook gevierd zal worden in veel gezellige kroegjes. Op het Oktoberfestterrein zijn vier grote paviljoens te vinden (Connect Stube, Brand Weizen, Brand Brauhaus en Boels Rental), biergartens, een heuse Oktoberfest kermis, parades en uiteraard mag een Miss Oktoberfest niet ontbreken! Het programma, waarin de Schlagermuziek de boventoon voert, is geschikt voor jong en oud. Kom gezellig ook en kleed je in Trachtenkleding: traditionele Lederhosen en Dirndls.

Ook beroemde Duitse acts op uw oktoberfest? Kijk dan eens bij onze bekende Schlagerstars!