BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Boek nú jouw Duitse artiest voor Oktoberfest 2023!

Die Powerhosen voor jouw oktoberfest 2020

Het lijkt ver weg, maar de voorbereidingen voor Oktoberfest 2023 zijn al in volle gang. Zorg óók dat je er tijdig bij bent en boek de Duitse zanger, Oktoberfestband of Apres-Ski DJ van jouw keuze. De agenda's van onze Artiesten, DJ's en Bands staan weer open!

Momenteel zijn weer al weer druk in de weer om voor onze opdrachtgevers een knallend programma voor hun Oktoberfest 2023 samen te stellen. Was vorig jaar top? Dan doen we ons uiterste best om met een uitdagend programma afgelopen editie te overtreffen. Want Oktoberfeestartiesten.nl heeft het grootste aanbod in Duitstalig entertainment. We lopen voorop als het gaat om nieuw talent en varen blind op onze vertrouwde artiesten waarmee we al jaren samenwerken. We kennen onze acts door en door, en weten hierdoor als geen ander hoe we je het beste kunnen adviseren. De juiste act op het juiste evenement; alleen hierdoor krijg je tevreden opdrachtgevers én artiesten!

Heb je zelf suggesties of een bijzondere evenement?
Laat het ons weten, we gaan graag de uitdaging met je aan. Zoek je een bepaalde act maar zie je deze niet direct op onze website staan? Dat wil niet zeggen dat we met bepaalde acts niet samenwerken. Oktoberfeestartiesten houdt haar website graag overzichtelijk. Wij werken constant aan een nieuw bestand en hebben partnerships met artiesten en organisatieburo's in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we elk gewenste act of band leveren. 

Mocht je advies willen over de invulling van jouw Oktoberfest 2023?
Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers denken graag met je mee! Enne, geheel vrijblijvend natuurlijk! 077-2340004 of info@oktoberfeestartiesten.nl