BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schlagerstar Linda Hassen verschijnt in Playboy


Schlagerstar Linda Hesse gaat bloot. In de nieuwe editie van Playboy laat de “Mach ma Laut zangeres" zich van een andere kant zien met pikante naaktfoto’s.

Kort na het verschijnen van haar album” Mach ma laut” laat Linda Hesse naakt zien hoe de natuur haar heeft geschapen in de nieuwste editie van het herenmagazine. De opnames vonden op Mallorca plaats met fotograaf Christoph Köstlin achter de camera. ”Christoph was absoluut de nr. 1 fotograaf op mijn wensenlijst. Voor ons beiden was de fotoshoot nieuw terrein en precies daarom de allerbeste mogelijkheid om mezelf opnieuw te ontdekken” aldus Linda Hesse in het Playboy interview. Haar motivatie om toe te stemmen met de fotoshoot: “Op mijn nieuwe album 'Mach ma laut' zing ik over moed en voor jezelf opkomen. En precies dat heb ik gedaan. Soms moest ik in het ijskoude water springen, en daarmee bedoel ik niet in een zwembad. En bovendien word ik 31, en zoals men zegt: dirty thirty… "


Op haar Facebookpagina krijgt ze grotendeels veel lof voor haar sexy foto’s, en maar een klein beetje kritiek. “Wat maken sommige mensen zich toch druk om Playboyfoto’s. Het is mooi en ieder neemt zelf de beslissing hieraan mee te werken, schrijft een fan. Een andere: “ lieve Linda, respect voor je beslissing” ! Een vrouwelijke fan schrijft: “echte zangeressen tonen moed en sterkte middels hun muziek, niet door hun kleding uit te trekken”. Linda heeft geen spijt: “Eerlijk gezegd voel ik me super!“. En men kan zeggen dat het werkt; haar nieuwe album is naar de 9eplaats in de hitlijst gestegen. 

*bron: Schlagerplanet