BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Vanesse Mai gewond na lelijke val met danser


Tijdens een repetitie van haar concerttour is Schlagerzangeres Vanessa Mai na een val gewond geraakt en de verwondingen lijken ernstiger dan gedacht. 

Bij een repetitie met een danser oefende ze een choreografie waarbij een danser haar boven de grond zou optillen en dat ging mis. Ze verwondde haar rug en verloor zelfs kort haar bewustzijn. Ze is naar een kliniek in Zuid-Duitsland gebracht. De diagnose is dat de schlagerartiest vooral rust moet houden en een halskraag moet dragen.

Het gebeurde allemaal zaterdagmiddag, voor het concert in Rostock. Dat was haar derde concert in haar tournee. Veel fans die het naar het concert zouden gaan hoorden pas op het laatste moment dat het was afgelast. Een dag ervoor had ze nog een wervelend optreden gegeven. De 25-jarige schlager zangeres sprong daar van een podium in de handen van haar achtergronddanser en later tijdens het optreden danste ze met de danser Vadim Garbuzov over het podium.

Zondag werd bekend dat alle afspraken de komende week wordt afgezegd. Zo gaan de persconferenties op maandag en dinsdag over haar concert niet door, en ook fotoshoots kunnen niet doorgaan. Of haar concerttour op 4 mei verder kan gaan is nog niet bekend.

 

bron: schlagerplanet.com