BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Gaaas! exclusief bij Oktoberfeestartiesten.nl

De beste Duitse accordeon muziek met Gaaas!

Met gepaste trots kunnen we melden dat Oktoberfeestartiesten.nl de landelijke boekingen voor de driemansformatie Gaaas! gaat verzorgen. Het toenemend aantal optredens heeft ervoor gezorgd dat de groep hun boekingen wil neerleggen bij een betrouwbare boekingspartner zodat Gaaas zich enkel hoeft te concentreren op hun optredens.


Dat Gaaas! de laatste tijd flink aan de weg getimmerd heeft is niet onopgemerkt gebleven. De formatie rondom zanger/accordeonist Koen Jussen heeft een metamorfose ondergaan in de breedste zin des woorden. Zo heeft de band nieuwe kleding, nieuwe persfoto's, een nieuwe promo en ook aan hun repertoire zijn een flink aantal nieuwe nummers toegevoegd.

Hun unieke optredens beslaan feestnummers, gezongen door zanger en accordeonist Koen Jussen, geflankeerd door twee trompettisten. "Zo krijg je een hele unieke schlagersound met een hemelsbreed repertoire." De schlager formatie is in diverse mogelijkheden te boeken; zowel voor een optreden van 30 minuten, maar eventuele meerdere sets zijn ook bespreekbaar. Ze spelen op oktoberfesten, tiroler avonden, bierfeesten, studentenfeesten of gewoon bij je thuis!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Gaaas! neem gerust een kijkje op hun bandpagina, of bel direct met 077-2340004 voor als je niet kunt wachten.