BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Dee-Jay-Otzi exclusief bij Oktoberfeestartiesten.nl


De populaire DJ Ötzi Tribute act, ook wel bekend als Dee-Jay-Otzi, is vanaf heden exclusief bij Oktoberfeestartiesten.nl te boeken. Dee-Jay-Otzi Tribute is een hommage aan de bekende Oostenrijkse zanger DJ Otzi, bekend van nummers als Anton aus Tirol.

Met het toenemen van de Oktoberfesten in Nederland en België, stijgt automatisch ook de populariteit van artiesten uit Oostenrijk en Duitsland, welke de bakermat zijn van -wat men nu noemt- Oktoberfest muziek. Helaas is niet ieders portemonnee toereikend om de échte DJ Otzi, Heino of Helene Fischer in huis te halen. Daarom is Oktoberfeestartiesten.nl constant op zoek naar zgn. Tribute, Look-a-like of Double acts die aan het hoogste niveau voldoen.

Zo ook Dee-Jay-Otzi, een tribute (eerbetoon) aan de bekende Oostenrijkse zanger die internationaal furore maakte met hits als Anton aus Tirol, Einen Stern, Hey Baby en vele andere Apres-ski hits.
De show en stem van Dee-Jay-Otzi Tribute zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi. Dit gecombineerd met een flitsende performance en twee achtergrond danseressen, zorgt Dee-Jay-Otzi voor een gegarandeerd (Après-Ski) feestje voor jong én oud!
Wil je meer informatie over het boeken of inhuren van Dee-Jay-Otzi Tribute , kijk dan even op zijn artiestenpagina of bel direct met 077-2340004.