BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Oktoberfeestartiesten.nl voegt nieuwe artiesten toe

Voordelig Oktoberfest artiesten boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Het nieuwe seizoen begint voorspoedig; Oktoberfeestartiesten.nl kan met trots een aantal nieuwe exclusieve pronkstukken aan haar artiestenbestand toevoegen. Bestaande én nieuwe Duitse acts geven hun boekingen uit handen en spreken hun vertrouwen uit richting Oktoberfeestartiesten.nl als exclusieve boekingspartner. Wie deze artiesten boekt is ook zeker van een goede keus; ervaren, enthousiaste artiesten met goede recensies tegen de beste prijs!

Zo kan Claudia Ansel -wie kent haar niet- het rijtje openen. Deze vakvrouw staat al jaren op het lijstje van Oktoberfesten, Duitse Themafeesten en Bedrijfsborrels in het heel het land. Van Schatzi schenk mir dein foto tot Atemlos, Claudia laat letterlijk van zich horen. En vanaf nu ook op uw feest!

Ook Walter Ego heeft inmiddels zijn plaats veroverd. Deze geoutileerde en doorgewinterde zanger heeft menige feesttent van binnen en van buiten gezien. Een beetje foute looks heeft ie wel. Maar dat moet ook; het liefst zingt ie op foute Duitse feestjes. En op goede feestjes ook trouwens! Enne, tussen alle schlagers zingt hij ook nummers van Spider Murphy Gang. Skandaaall!!

DJ Max Kaiser is een oude nieuwe ster aan het firmament. Hm.. hebben we Max niet al eens eerder gezien? Jazeker, deze muzikale Bruder draait al wat jaartjes mee in het Duitstalige circuit! Zo was hij jaren gitarist bij de bekende formatie Palemiger Spatzen en zanger/frontman bij de Anseltaler. Nu combineert hij zijn muzikale ervaringen als zingende DJ! Hij draait, hij zingt, hij danst, hij springt, euh.. wat niet eigenlijk?

Micki Düse is de letterlijke schlager-ster. Met zijn gouden keel brengt hij nét die schlagers van vervlogen tijden ten gehore die je in beroering brengen! Met gemak zingt hij live nummers als Du, Griechischer Wein, Rot sind die Rosen en andere typische meezingers. Ken je de teksten niet? Geen probleem, meedeinen is ook toegestaan. Meedansen overigens ook! Klinkt dit bekend? Dat zou kunnen; Micki Düse is onlangs te gast geweest bij Radio Omroep Max!

Die Partyhosen is een bestaande muziekvereniging met een nieuwe naam. Nog niet zo lang geleden oefenden deze muzikanten hun hobby uit onder de naam De Klokkendorper Blaaskapel, maar sinds kort hebben ze hun bezetting, repertoire én naam een restyling gegeven; Die Partyhosen! Met veel plezier brengt deze club de meest toffe Duitse hits ten gehore. Enne, inclusief blazers en maar liefst twee (!) zangers!

DJ Immer Hansi is nieuw maar heeft al snel furore gemaakt. Met zijn foute snor en Duitse bril deelt hij maar al te graag stickers en visitekaartjes uit. Waarom? Om zoveel mogelijk geboekt te worden en mensen te plezieren met zijn ontelbare hits, uit Duitsland en Oostenrijk, van vroeger of van nu, hij wil gewoon nummers draaien. Liedjes dan hè. En dat kan ie! DJ Immer Hansi heeft er immer zin in. Immer mehr. En immer te boeken!

Bekende gezichten in een nieuwe formatie zien we bij Wiesnhammer! Dit splinternieuwe trio maakt complete zalen gek door live de beste hits ten gehore te brengen. Overal. Niet alleen op het podium, maar ook tussen het publiek, op de tafels, onder de tafels, aan de lampen.. Het maakt hun niet uit. Als ze de boel maar op de kop kunnen zetten. Wiesnhammer. Niet vergeten!

Strudel en Streifen. Zo hebben deze 7 heren zich genoemd. Is het een blaaskapel? Nee! Is het een dweilorkest? Nee! Het is meer dan dat! Maar wat dan wél? Het is een club van ervaren en ambitieuze blazers, van trompet tot blaasbas en alles wat daartussen past. Door hun kleine bezetting zijn ze uiterst flexibel en kunnen zowel mobiel als versterkt optreden. De mooiste hits, de beste duitse knallers in nét dat andere ambitieuze jasje. Ideaal als openingsact of mobiele pauze-act!Wilt u informatie over prijzen, voorwaarden of kunnen we u anderszins van dienst zijn? Neem gerust eens contact op met ons kantoor via 077-2340004. Wij kunnen u -geheel vrijblijvend overigens- adviseren over de inzet van onze artiesten op uw Oktoberfest, Duitse avond of welk feest dan ook. Stimmung brengen we u graag via onze Duitse artiesten!